Настан за мултипликатор на ISAAC во Северна Македонија

Настан за мултипликатор на ISAAC во Северна Македонија На 30.11.2022 година, Профицио како дел од проектот ИСААК – ”Странските студенти – акција за адаптирање на интер-културни активности” организираше настан каде …

3 МЕЃУНАРОДЕН СОСТАНОК

3 МЕЃУНАРОДЕН СОСТАНОК Состанокот беше организиран на 14-ти и 15-ти јуни 2022 година од страна на PANEPISTIMIO THESSALIAS. Сите партнери беа присутни физички. Целта на состанокот беше да се разговара …

2 МЕЃУНАРОДЕН СОСТАНОК

2 МЕЃУНАРОДЕН СОСТАНОК Состанокот го отворија претставниците на COFAC: Ана Куња и Констанца Баросо со презентирање на агендата на состанокот. Состанокот беше во хибридна форма. Сите партнери беа присутни физички. …

1 МЕЃУНАРОДЕН СОСТАНОК

1 МЕЃУНАРОДЕН СОСТАНОК Состанокот беше организиран на 9-ти и 10-ти ноември 2021 година од Универзитетот за економија и иновации во Лублин (WSEI). Целта на состанокот беше да се разговара и …

Проектот ISAAC доби финансиска поддршка!

Проектот ISAAC доби финансиска поддршка!

Проектот ISAAC доби финансиска поддршка! Проектот ISAAC„Акција на меѓународните студенти за прилагодување на меѓукултурните активности“ на 1 декември 2020 година доби средства од Полската национална агенција – Фондација за развој …